Dåp

Til s©ªndagen skal jeg v©¡re fadder for min nydlige fetter Mathias <3 Jeg GLEDER meg virkelig!-Michelle&Celine¢¾

Du for meg alltid til å smile

Det er ei jente som virkelig alltid for meg til å smile. Om jeg noen gang er sur eller lei så er det bare hun som får meg til å smile. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne.


Har du en så god venn?
-Michelle&Celine♥ 

4 måneder siden

Nå skal jeg snart reise til mine to nydlige små søsken som bor i Andebu i fosterhjem. Gleder meg kjempe masse til å se dem igjen. Jeg så dem sist i oktober i fjord. Jeg savner dem kjempe masse. Jeg skal ta bilder så dere skal få se hva vi har gjort i dag. Men nå må jeg løpe, skal stelle meg og rekke bussen!
Bildene er tatt i sommer :)

Hva skal du i dag?
-Michelle&Celine♥

Hvil i fred, engelen min!

Du er høy elsket og dypt savnet ♥ Malin Karlsson! I april er det 3 år siden du reiste opp i himmelen. Du gikk bort alt for tidlig, du hadde hele livet foran deg. 14 år, er alt for lite og leve av det liv..


Love You ♥

- Michelle&Celine ♥

Lese!

Nå har jeg kjøpt meg noen nye bøker som jeg skal lese. Og som dere skal få en anmeldelse fra. Bare å glede dere. Nå holder jeg på å lese første boka i twilight serien. Jeg har bare sett den første filmen, og det er noe av det kjedligste jeg har sett noen gang. Men jeg fikk boka til jul så lova jeg venninna mi å lese ut boka i løpet av februar. Så har ikke så god tid.

Morde i betlehem, tusen strålende soler og drageløperen. Jeg har kjøpt alle på norli. En av norli butikkene i Sandefjord har hatt 70% på hele butikken. Så da måtte jeg jo bare benytte sjansen.

Har du lest noen av disse bøkene?
- Michelle&Celine ♥

VERDENS BESTE MIMMI

Gratulerer med dagen mimmi. I dag blir du 58 år! Jeg er så utrolig glad i deg ♥
- Michelle&Celine ♥

GOD TUR

I dag reiser Emma til Terråk. Jeg kommer til å savne henne kjempe masse. Hun skal være borte hele ferien. Men jeg ville bare ønske henne en god tur.  Love You ♥
Hva skal du i ferien?
- Michelle & Celine ♥

Ranvik

Nå sitter jeg på ranvik med Malin og Helene :-) vi er go girl!! jeg blogger når jeg kommer hjem!

Hva gjør du?
- Michelle

Bokanmeldelse '' Jeg tenker du skjønner det sjøl''

Det er en utrolig bra bok. Eller bra er et feil ord å bruke i denne boka. Bra skrevet, men er trist bok.  Det handler jo om lille Christoffer som ble født i 1996, han ble mishandlet av sin stefar og mor til døde. Stefar sier at han pådro seg alle skadene selv. Det er en utrolig rørene bok, jeg fikk tårer i øyenen når jeg leste den, jeg fikk helt vondt inni meg. Jeg kan ikke tro at man vil gjøre et barn så vondt.Jeg anbefaller alle å lese denne boka. Det er virklig vært å sette seg ned å lese den. Du klarer ikke legge den fra deg!
Har du lest boka?
Har du noen bøker å anbefalle meg?
- Michelle & Celine ♥

New in

I går hadde jeg  bursdag så da var jeg en tur i byen med Ida og Emma. Det ble jo selvfølgelig noen nye innkjøp da! Det var deilig å få noe nytt.  Dere for se bildene fra vi spiste på resturante etterpå.


Øredobber fra Morris


Øredrobber og kjede fra Gina


Øredobber og kjede fra smykk


Poncho fra Gina


Genser fra Vero Moda


Veske fra Cubus


Tights fra Gina

Hva syntes dere om innkjøpet?
- Michelle & Celine ♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits