JEG KJØRER BIL FOR FØRSTE GANG - VIDEO

I går kjørte jeg bil for første gang! Det var litt skummelt med en gang, men det gikk utrolig bra. Ble overasket selv over hvor bra det faktisk gikk. Så tenkte jeg at jeg skulle dele en video med dere. Pappa filmet meg litt.Har dere kjørt bil før?
- Michelle&Celine ♥

Photos

Tenkte jeg bare kunne komme med et bilde innlegg. Litt bilder fra den siste tiden.
Hva syntes du om bildene?
- Michelle&Celine♥ 

Knekkebrød med banan

Nå sitter jeg her å ser på Paradise hotell mens jeg spiser knekkebrød med banan. Det var ikke feil. Det var sykt trist at Fredrik måtte hjem i dag..
Liker du knekkebrød med banan?
- Michelle&Celine ♥

Kaaamp

I dag rett etter skolen dro jeg til kunsten. Der møte jeg Emma og Ida, vi skulle se litt på fotball kamp. Ida dro tidlig siden hun skulle spille kamp selv. Men jeg å Emma koste oss for det vi!


Bilde er tatt med Iphone derfor litt dårlig!

Hva har du gjort i dag?
- Michelle&Celine ♥

Fantastisk utsikt

Er forsatt på hytta. Det ble ikke til at jeg tro i dåpen. Nå ligger jeg i senga å slapper av etter en runde med kort. Jeg kom på fjerde plass og er veldig fornøyd med det. Vi tok noen bilder når vi kjørte ned fra fjellet i stad, så tenkte jeg å dele disse med dere.
Hva syntes du om bildene?
- Michelle&Celine ♥

Herlig dag i bakken

Nå ligger jeg på rommet på hytta i Vrådal. Rart jeg egentlig ligger inne når det er så fint vær ute. Men jeg tenkt nå at jeg skulle komme med et innlegg til dere. Vi fikk denne turen her i julegave av foreldrene til stemora mi. Vi reiste opp i går, og skal være her frem til søndagen eller jeg skal hjem på lørdagen fordi jeg skal i dåp på søndag. Det vi har gjort i dag er så stå op slalom. Det er egentlig ganske brae forhold i bakkene og et utrolig fint vær, kunne ikke blitt bedre. Det ble veldig dårlig på slutten men det blir det alltid. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av kvelden, men det finner vi ut av. Jeg har glemt kamera mitt hjemme så blir mest i Iphone bilder.Har du vært i Vrådal før?
- Michelle&Celine ♥
 

En søndag med sol

Nå skal jeg snart spise litt. Så skal jeg videre å finne på noe med Emma og Melissa. Det er så korslig å være med de to god jentene der. Er ikke så ofte jeg er med begge de to sammen lengere. Har blitt mindere etter vi startet på Videregående. Men vi finner alltid på noe morsomt. Jeg skal ta noen bilder etter på sånn at dere kan se hva vi har gjort i dag. Kanskje det blir en moped tur siden Emma har fått mopeden sin til å fungere. Vi for se. Hva skal dere i dag? 
- Michelle&Celine♥
 

Leeenge siden

Nå er det så alt for lenge siden jeg har blogget. Huff, jeg blir så skuffet over meg selv hver eneste gang....
I helgen skal jeg ikke så veldig mye. Skal bare i bursdag i dag, så for vi se hva som skjer resten av helgen. Kanskje bare være hjemme å slappe av.
Hva skal dere i helgen?
- Michelle&Celine♥

040312 - Herligdag

I går var jeg i dåpt til Mathias. Det var kjempe korslig!


Alle faderen og foreldrene til Mathias ♥
Mor & sønn ♥


Meg & Mathias ♥


Mor, far & sønn ♥

Hva synes du om bildene?
- Michelle&Celine ♥

Svar på leser spørsmål

Jeg har fått noen spørsmål på mail, som jeg har sagt jeg skal svar på. Det er bare å sende en mail vis dere lurer på noe, jeg svarer alltid! Kusinetilceline@hotmail.no


Hva skal du gå videre når du er ferdig med Helse-og sosial?

- Mine planer videre er å gå barn og ungdom. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med barn. Så det jeg skal er å gå ferdig HS, så ta barn-og ungdomsarbeider neste skole år. Så etter det skal jeg 2 år ut i lærlig og kanskje påbyggning etter det. Men det for jeg se på.

Kommer du til å få barn?
- Ja, det er ikke det spørsmål en gang! Barn skal jeg ha.
Vil du bli mor tidlig?
- Jeg ønsker meg barn nå, som sikkert mange andre også gjøre. Men det kommer nok ikke til å skje med det første. Jeg vil bli ferdig med utdanninga mi før jeg skal forsørge et barn også. Jeg føler meg ikke klar for det helt enda.

Hva syntes du om at det er så mange unge mødre fortiden?
- Jeg har absolutt ingenting i mot det. Men det jeg tenker hvorfor skal man ha barn så tidlig. Man har jo ødelagt ungdomstiden sin. Man kan ikke dra seint ut eller være med venner like mye, fordi du må sette ungen først..

Har du noen du kan virkelig si alt til?

- Ja, selvfølgelig! Har faktisk ganske mange.
Jeg har sett på bloggen din at du har skrevet noe om dine søsken, at de bor i fosterhjem. Kan du fortell litt om det til oss?
- Ja det kan jeg. Jeg vil gjerne ha en eget innlegge om dette. Men jeg kan jo fortelle kort. Den 17.desember 2010 ble fire av mine søsken hentet av barnevernet  og ble flyttet til 3 forskjellige fosterhjem. Dette har vært en tøff tid for meg siden den tiden. Jeg har vært endel for meg selv, vært mye lei meg. Men jeg skal komme med et eget innlegg om dette.

Hvorfor blogger du om Celine?
- Det har jeg sagt før men jeg kan si det igjen. Jeg får ikke den samme kontakten med de mineste av søsknene min. Celine ble da på en måte en liten søsker for meg, isted for Maria.


Håper dere fikk svar på noe som dere lurte på.

Ble du litt klokere?
-Michelle&Celine♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits