Instagram

Follow meg på instagram: Kusinetilceline

Har du instagram?
- Michelle & Celine ♥

Little girl sleep

I går var jeg barnevkt for Celine og Nathalie. Så jeg tok et bilde av Celine når hun sov! Hun er jo bare så søt da ♥
Hva gjorde du i går?
- Michelle & Celine ♥

Hatt en fantastisk helg

I helgene merker jeg selv at jeg er veldig dårlig på å blogge. Det er ikke meninga, men jeg har så mye annet å gjøre. Men skal husker det! Skal skrive det opp i boka mi. Jeg har heller nesten ikke fått noen spørsmål på min spørsmålsrunde. Så den blir ikke svart på enda. Men kommer så fort noen stiller meg flere spørsmål.

I helga var jeg først på Vestfold talenter, det gikk bra. Legger ut link på torsdagen når den blir lagt ut på nett. Så var jeg på kino med Emma og Melissa på fredagskvelden. Så på lørdagen var jeg på fotballkamp, også overnattet jeg hos Emma. Så på søndagen satt jeg og Emma inne å slappet av hele dagen. Vi så på film å spiste frukt. Det var deilig med en avslappende søndag!

Bilder fra helga!

Hva har du gjort i helga?
- Michelle & Celine ♥

Hot or Not

Nå vil jeg vite deres mening om Peter Magnusson!Hot or Not?
- Michelle & Celine ♥

Audition

Nå skal jeg reise inn til Tønsberg med Emma. Jeg skal på audition for Vestfold talenter. Jeg gruer meg sykt nå, men kommer vel til å gå bra. Blogger når jeg kommer hjem. 

-Michelle & Celine ♥
 

Spørsmålsrunde

Nå har jeg tenk å ha en spørsmålsrunde. Du kan stille meg akkurat de spørsmålene du lurer på. Avslutter den til helgen. Vet ikke helt hvem dag enda.
Still meg det dere lurer på nå!

-Michelle & Celine ♥

Pavlovakake

I dag på skolen laget vi hjemmelagde hamburgere og pavlovakake. Det var sykt godt, selv om jeg ble litt kvalm. Nå sitter jeg her med muntlig. Vi skal ha prøve prøve i muntlig som de kaller det. Så må nok jobbe videre nå.Vis dere vil kan jeg lage et innlegg med oppskriften vi brukte til pavlokaka :)

Ser det godt ut?
- Michelle & Celine ♥

Good day with Emma

I dag tro jeg en liten tur ned til byen for å finne en ting, men det jeg fikk noen andre ting. Dere for se innkjøpet i morga. Jeg tro opp på kunstgress banen for å møte Emma. Vi skulle se på fotball kamp, men det ble veldig glad så vi gikk inn.


Sommer ♥


Hva har du gjort i dag?
- Michelle & Celine ♥

weekend

I helgen har jeg koste meg kjempe masse. På fredagen skulle jeg egentlig til Ina i klassen, men jeg ble istede hjemme for å sitte barnevakt. Emma kom å satt barnevakt med meg da. Så det gikk litt bedre. I går var jeg først i byen med Emma, fordi det var noe Sandefjord fotball greier i byen. Etter det dro jeg til min onkel Kjell-Arne som fylte 30 år på fredagen. Og i dag har jeg bare vært på fotball kamp og slappet av.

Hva har du gjort i helgen?
- Michelle & Celine ♥

WantsAlt sammen er fra Nelly.com! Og jeg har så sinnsykt lyst på det. Bare å spare..Noe du ønsker deg fra nelly?
- Michelle & Celine ♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits