Gratulerer med dagen verdens beste lillebror (video)

I dag har min lillebror Adrian hatt bursdag! Jeg har bare fått snakke med han i telefonen, men ikke fått sett han. Han bor jo i fosterhjem som dere kanskje vet. Men jeg har tenkt på han i hele dag! Jeg har laget en video til han som jeg har tenkt å dele med dere.Hva synes du om videoen?
- Michelle -

Plumboooo

Hadde en så utrolig herlig kveld i går. Var inne i Plumbo bussen og den var jo bare helt syk, senger og alt inne der. Så tok jeg bilde med de å sånn da. Nei, det var en av de beste kveldene til nå i detta året i hverfall.
Veeeeeeldig dårlig bilde!

Var hjemme ca kl halv 3 i natt! Så roper snart jobben på meg. Etter jobb skal jeg på fotball kamp. Det skal bli kjempe gøøy!

Hva skal du i dag?
- Michelle -

Plumbo konsert

Nå blir jeg snart hentet, jeg skal til Stavern på plumbo konsert. Før konserten skal jeg møte de! GLEDER MEG!  Hadde vært så mye bedre om det hadde vært Plumbo som hadde representer Norge i går! Jeg skal ta bilder å vise dere, vet ikke om de kommer i kveld, siden jeg er ikke hjemme før halv 3 i natt eller noe sånt.Liker du plumbo?
- Michelle -

Gårsdagens fredagskos

I går var Emma og Melissa her. Vi spise god mat, hørte på musikk og bare slappet av.

Gårsdagens mat besto av: Stekt løk og sopp, Chips, Ris, peppersaus og ytrefile.


Gårsdagens dessert besto av; Sjokolademos og vaniljesaus

Nå skal jeg opp å spise, så skal jeg på jobb!

Hva gjorde dere på fredagen?
- Michelle -

Skjelvika

I dag var jeg, Martine, Emma, Andrea, Camilla og Raphaele på Skjelvika som er en strand i Sandefjord. Vi badet og koste oss kjempe masse! Tok ikke så mange men noen med Iphone.
Hva har dere gjort i dag?
- Michelle-

Ute kooos

I dag har jeg vært på stranda med Martine siden vi sluttet tidlig på skolen. Tok ingen bilder på stranda i dag. Så var jeg en tur med Emma og Martine på jafs og tok oss en is!Hva har du gjort i dag?
- Michelle-

Årets første strand besøk

I dag etter årsprøva dro jeg og Martine til Granholmen for å kose oss. Det har jo vært kjempe varmt i dag! Det er så deilig og tenkte på at det snart er sommer ferie.


Har du vært på stranda i år?
-Michelle-

Årsprøve whooopwhooop

Huff, i morga skal jeg ha årprøve i programfagene som vi har på HS. Jeg har mer eller mindre jobbet i hele dag med denne oppgaven, skal bli så utrolig deilig å være ferdig med den imorga! Da er det bare å vente matte eksamen den første. Så er det snart freie etter det! Det skal bli kjempe deilig.

Har du noen eksamner eller årsprøver?
- Michelle-

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Nå har det gått noen dager igjen. Det beklager jeg veldig. Men det jeg nå lurer på er om dere kan komme med noen forsalg på hva jeg kan blogge om.

Hva vil dere se mer av?
-Michelle-

Innkjøp 140512

Nå kommer innkjøpet fra i går.


HelBh(eller hva det heter) GINATRICOT , Hårbøyle, smykke og øredobber GINATRICO skjørt og topp GINATRICOT


Nelakfjerner og Pedegyrsett VITA.

Hva synes du om innkjøpet?
- Michelle -

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits