Wooork

Nå skal jeg bare blogge et kjapt innlegg før jeg drar på jobben, er ikke sikkert jeg for blogget noe før seint i kveld. Fordi etter jobben reiser jeg bare en liten tur hjemom før jeg skal til en pub også på fotballkamp og etter kampen skal jeg spise pizza på puben. Så alle dere fantastike lesere må ha en super fin dag!Hva skal du i dag?
- Michelle -

New in

I går bestilte mamma noen helt fantastiske sko til meg! Gleder meg som en unge til dem kommer. Det er jo 50% på en masse varer på nelly.com. De skal vises på så fort dem har komme hjem til meg!Hva synes du om skoene?
- Michelle -

Ukensblogg.... - Meld deg på

Forrige uke glemte jeg å trekke en ukasblogg. Men denne søndagen lover jeg at det skal bli trekt. Grunnen for at jeg ikke fikk trekt forrige uke var fordi jeg ikke var hjemme og jeg hadde ikke data mulighet. Beklager så mye for det. Men meld deg på nå!


Meld deg på!
- Michelle -Stem på meg!

inspiration
Alt er fra GinaTricot, bildene også!

Hva synes du?
- Michelle -

Innkjøp fra de siste dagene

Jeg har vært veldig opptatt i det siste, derfor det ikke har kommet noe blogg innlegg. Jeg har vært i byen med mamma og Martine også har jeg vært å spilt bowling noe som faktisk ikke gikk så bra. Så nå må jeg lage en tre rettersmiddag... Men skal vel gå greit. hehe. Men jeg har noen nye innkjøp fra den siste tiden. Jeg mangler en ting siden jeg fikk ikke den med hjem fra byen i går, så den er hos en venn i byen. men dere skal få den den når den kommer opp på veggen min. Det er en ramme med fire bilder også er det sånn skrive tavle på siden.


Belte H&M


To flasker fra Kremmerhuset


Veske fra Smykk


lommebok fra H&M

Hva synes du om innkjøpet?
- Michelle -Ukensblogg - meld deg på nå

Vis det ikke var du som ble ukensblogg forrige uke, så har du en ny sjanse nå. Meld deg på med å kunne skrive inn blogg adressa de og jeg er med i kommentarfeltete. Jeg trekker ut vinneren på søndagen og vinneren for en vurdering. Etter hvert vis dette blir veldig bra, sånn at mange melder seg på, så tenkte jeg å starte med premier også. For eksempel øredobber o.l.Har du husket å melde deg på?
- Michelle -Ukensblogg ble.....

......http://neneva.blogg.no/Dette er en blogg som jeg synes var utrolig fin!

Header: En enkel men fin header. Bilde av deg selv, noe jeg synes mangler litt i headeren er blogg navnet ditt.

Innlegg: Fine innlegg. Skriver bra og har flott bilder med.

Design: Jeg synes du har et utrolig flott design! En fin og lys farge som gjør bloggen din deilig å lese.

Karakter: 5+

Til dere andre, takk for alle som meldte seg på! Dette skal jeg forsette med så kan melde seg på igjen i morga!

Hva synes du om bloggen hennes?
- Michelle -

Helgaa

I helgen har jeg egentlig glemt bloggen litt. Jeg har vært med Martine og vært hjemme å slappet av egentlig bare. Vært en deilig og rolig helg.Det eneste bilde jeg har tatt i helgen. Det er broren min Adrian!

Hva har du gjort i helga?
- Michelle -

Andregradsforbrenning!

Den smerten jeg nå sitter med i hånda er absolutt ikke noe godt i det heletatt.. For to dager siden klarte jeg å få en andregrads forbrenning på armen, og det er kjempe vondt. Det som skjedde var at jeg skulle stek kjøtt deilig også brukte jeg olje i stede for smør, også klart jeg og miste kjøttdeigen oppi panna når jeg skulle legge den oppi også spruta det klo varm olje over hele hånda mi. Så sånn skjedde dette. Jeg er veldig usikker enda på om jeg kommer til å få det helt bort, eller om jeg kommer til å sitte med arr der resten av livet..Har du fått andregradsforebrenning før?
- Michelle -

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits