Tusenfryd var bare helt konge

Idag har jeg vært på tusenfryd. Det var sykt morsomt, jeg tok ikke så mange bilder da siden jeg hadde ikke med meg kamera overalt, men jeg tok noen bilder helt på slutten. Da er jeg sykt vått.

Hadde en herlig dag! :-D

Hva har du gjort i dag?
Michelle&Celine♥

Tusenfryd

Nå snart resier jeg til tusenfryd, gleder meg. Etter vi har vært der skal jeg hjem til Sandefjord igjen. så det blir ikke blogging før i kveld igjen. Men alle herlige lesere dere for kose dere i dag.Hva skal du i dag?
Michelle&Celine♥

Osloo

I dag har jeg vært i Oslo, det var syk morsomt. Jeg shoppa kun et par solbriller og en ting til beeste Emma. Hun kommer sikkert til å bli glad, men også litt irritert haha. Gleder meg til å se åssen hun reagere. Hehe. Vi var på slottet, tok bilder med folka som sto uten for. Vi gikk opp å ned ved karl johansgate. Nei det har vært en helt fantastisk dag.
Meg!


Haha, han var litt snill

Han var kjempe snill♥


Slottet ♥
Kebab♥

Så nå skal jeg snart legge meg skal tidlig opp og til tusenfryd i morga.

Har du vært i Oslo før?
Michelle&Celine♥

Sterkeste jeg har opplevd i hele mitt liv


♥Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo. Det har vært en sykt bra dag. Men vi var ved domkirka, og det er noe av det sterkeste jeg har sett i hele mitt liv. Alle de flere tusen blomstene som lå der, ned jeg kan ikke forstå at dette har skjedd. Alle sier at det er sterkt å se det på tv, men det er ingenting i forhold til å være der. 


Island ♥

Det er helt sykt Har du vært i Oslo og sett alle disse blomstene?
Michelle&Celine♥

OUTFIT 30072011

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Oslo. Så jeg tenkte at dere kunne få se Oslo outfiten min. Jeg blogger mer når jeg kommer hjem. Vi skal shoppe litt, legge ned blomser og spise. Gleder meg kjempe masse. Litt dårlig bilde, siden jeg sto langt unna... 

Shorts // Polen
Topp // Bikbok

Hva skal dere i dag?
Michelle&Celine♥

Fridde til kjæresten foran et stor publikum

På handlens dag sto mamma på scenen og fridde til kåre som mamma er sammen med. Det var så utrolig søtt gjort. Det sto i avisa og det er lagt ut en film på youtube. Legger filmen ut her også. 
Hva syntes dere? Hadde dere gjort noe sånt?
Michelle&Celine♥

Gøy på landet

Nå sitter jeg i Son, rett og slett ute på landet. Hehe. Tok båten over til Moss og ble hentet her. Så har tatt noen bilder, sånn at dere kan se hvor jeg er. Så har jeg laga smoothi, det var kjempe godt. I mogra blir det Osloo. Gleder meg så syykt. Så blir det en HERLIG dag på tusenfryd til søndagen. 
Hva syntes du om her jeg er?
Michelle&Celine♥

Heerlige lillesøster

I går feiret vi bursdagen til stemora mi som ble 31 år gammel. Da kommer Louise. Det var kjempe korselig. Jeg og Louise er ''søstere''. Haha, er litt morsomt egentlig. Så tok vi noen bilder da. Forresten bildene fra høyt og lavt kommer når jeg for de av bestefar, jeg tok ingen med mitt kamera. 
Hva gjorde du i går?
Michelle&Celine♥

Høyt og lavt

Nå blir det bare et kjapt innlegg uten bilder. Siden jeg blir snart hentet av bestemor og bestefar, Brian og Madeline. Vi skal til høyt og Lavt. Det blir kjempe morsomt. Gleder meg kjempe masse. Kos dere alle herlige lesere! :)

Har du vært der før?
Michelle&Celine♥

Sommer i fjord`n

Endelig er det sol og fint vær ute. Det er kjempe deilig. Idag har jeg bare vært i butikken med pappa og sett litt på treninga til Leeds United. Etterpå skal jeg på kamp mellom Sandefjord fotball og Leeds United. Jeg gleder meg kjempe mye. Egentlig skulle jeg ikke på kampen, men en utrolig snill Sandefjord spiller ga meg en. Panasjodis Dimitriadis! ♥Hva skal du i dag da? 
Michelle&Celine♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits