Good times with the best girls

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Emma. Der var jeg, Emma og Melissa. Det var kjempe korselig, vi så på idol og koste oss med sang. Jeg og Emma skal jo synge i bryllupet til mamma. Så da øvde vi litt.  Det er så herlig og være med jentene siden vi går på forskjellige linja og vi ser jo hverandre aldri på skolen lengere.

Han var så utrolig flink til å synge, men man skulle ikke tro det på sånn han snakket. Herregud dere skulle hørt Emma hun hadde det så utrolig morsomt når han snakket.

Hva har dere gjort i dag?
Michelle&Celine♥

Idoooool

Dette er har jeg ventet en stund på faktisk. Er rart å se på idol igjen, fordi det var liksom x-factor som jeg syntes var det beste. Men for klare meg med idol i år. hihi. 


Idoool ♥

X-factor eller Idol?
Micelle&Celine ♥

Hva skal jeg bli ?

Jeg sitter å tenker og tenker på hva jeg skal  velge til neste år, eller hva i det hele tatt jeg har lyst å jobbe med. Før jeg startet på vidregående var jeg så sikker på at jeg ville bli barne- og ungdomsarbeider, men det har jeg blitt så usikker på i det siste nå. Jeg går helse- og sosialfag, og har bestemt meg for og bli noe inne før dette. Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker, så det er det jeg vil.

Men i det siste har jeg tenkt mye på hudpleier.  Så det står egentlig i mellom hudpleier eller barne-og ungdomsarbeider. Men jeg er så veldig usikker enda, jeg skal se litt. Er jo forsatt en stund til vi skal velge neste år.

Velger jeg hudpleier, blir dette en eller flere av mine oppgaver ;

 • Pleie og behandle hud og kropp
 • Farge vipper og bryn
 • Gi aromaterapi og kroppsmassasje
 • Legge make-up og foreta fargeanalyser
 • Gi cellulittbehandling
 • Gi manikyr og pedikyr
 • Fjerne sjenerende hårvekst

 

Mye av dette høres ikke akkurat så veldig morsomt ut, men det er en av tingen jeg faktisk vil holde på med.
Vis jeg blir barne- og ungdomsarbeider er dette noen av  jobbe som;

 • Barnehageassistent
 • Førskole lærer
 • Lærer
 • Barnevernt


Noe av dette er jo kjempe gøy liksom.
Så hva har du tenkt å velge?
Michelle&Celine♥

På vandring med klassen i by'n

Nå holder jeg på å gjøre meg klar til skolen. Vi skal ned til by'n på sånn ''bli kjent'' dag. Har ikke peilig på hva vi skal gjøre, men det for vi nå se. Jeg tar med kamera, for se hvor mange bilder som blir tatt. Så tar jeg og blogger når jeg kommer hjem igjen fra by'n.

Skal dere på noe sånn ''bli kjent'' dag?
Michelle&Celine♥

Outfit 28082011

Nå kommer gårsdagen outfit. Jeg orker ikke skrive så mye nå, er kjempe trøtt også er det jo skolen i morga. Jeg blogger etter jeg har kommet hjem fra  by'n med skolen i mogra.


Bukse// Cubus, Genser// Fått av Emma , Kjede// Gliter

Hva syntes dere?
Michelle&Celine♥

Søndagen med de beste

Idag har jeg vært med Emma og Melissa. Vi var på komplett og tok bilder før Sandefjord skulle spille kamp. Skulle egentlig ha outfiten min her i dag men bildene ville ikke inn på datan min. Men legger den ut i morga eller så tar jeg en i morga. 
Savner å ha Emma på skolen. Jeg går i Sandefjord og hun i Larvik. Men vi er mye sammen på fritiden da ♥

Hva har du gjort i dag?
Michelle&Celine♥


Herlig med beste jentene

Nå sitter jeg hos Ida og Torrsi. Et vennerpar av pappa og Merete. Jeg sitter barnevakt.  Istad var Emma og Bzwen her en tur. Men de måtte reise.  Nå skal jeg veldig snart legge meg siden jeg er så kvalm og sykt sliten. Men å være barnevakt her har vært helt greit.

17. September skal jeg til Osloo, jeg gleder meg syyykt ♥


 
Bildene er tatt fra Emma sin blogg ( Emmafosdahl.blogg.no )

Hva har du gjort i kveld?
Michelle&Celine♥


Gutter er gutter

Noen ganger blir jeg så lei av gutter.. Å de gjør meg sprø, det er bare sånn at jeg kunne ønske at de bare ble borte og ikke kom tilbake. Men noen gutter klarer man virkelig ikke å leve uten.

Det er en gutt som virkelig betyr alt for meg. Jeg klarer ikke å beskrive hvor herlig denne herligheten er. Han er virkelig den gutten som får dagene mine til å bli så mye bedre og jeg  vet virklig ikke hva jeg skulle gjort uten han. Han har gjort alt så mye bedre for meg. 

Raymond du betyr virkelig alt for meg og jeg kunne ikke ønsket meg en bedre gutt en deg. Det går virkelig ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Elsker deg ♥


Verdens fineste gutt ♥


Du betyr alt for meg ♥


Har du en person som betyr mye for deg?
Michelle&Celine♥


Celine og Nathalie overnatter


Idag overnatter Nathalie og Celine her. Nå ligger Celine og sover i senga inne på rommet til pappa og Merete. Nathalie ligger inne på rommet mitt og sover. Skal jo ikke så veldig mye spsielt resten av kvelden egentlig, bare se en film å kose med.  Deilig at en skole uka allerde er ferdig, men jeg gleder meg så sykt til å forsette. Er kjempe fornøyd med valget mitt. 

Tok mange bilder, men legger ut et bare siden de andre ble så dårlig!

Hva gjør du i kveld?
Michelle&Celine♥

Sommeren 2011

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta en oppsumering av ting som har skjedd i sommer. Det har skjedd så utrolig mye denne her sommeren. Det var virkelig vært den beste sommeren.  Først oppsumerer jeg hva jeg har gjort også tar jeg og legger ut bilder.

- VG-lista topp20
- St.hans
- Polen
- Bø-sommerland
- Fjordfesten
- Kost meg med venner
- Oslo
- Terror

Den siste er jo ikke noe bra da,men det må liksom med!  Jeg skriver ikke så mye på hver, siden da blir innlegget så sykt langt

Jeg, Emma, Merete, Anita og Katrin var på VG lista topp20 siden pappa hadde vunnet 5 VIP biletter. Det var sykt morsomt. Det eneste som var veldig kjedelig var at det var så sykt lang vente tid fra vi kom inn til det startet. Og vi kunne heller ikke gå fra plassen vår, siden da ville den bare blitt tatt.  Men hadde en utrolig herlig dag i Oslo. 

Så var det St.Hans. Det var en utrolig morsom dag, men kanskje litt trist for kusina mi Louise siden hun mista telefonen i vannet eller hele hun datt i vannet. Men det var en utrolig fin dag, det er så morsomt og se alle samla. 

Så reiste jeg, Louise, Anita, Ellen, Merete og Bente til Polen. Det er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Det var helt utrolig, jeg kan nesten ikke tro at vi har vært der en gang. Jeg koste meg masse med shopping og masse godt mat. Jeg spiste verdens beste is. Men en ting jeg bare må fortelle dere, vi skulle spise is inne på senteret også skulle jeg ha barne is, men jeg fikk det ikke pga jeg ikke var barn, herregud! Det er noe av det dummeste jeg har vært med på i hele mitt liv tror jeg. For ikke barne is pga jeg ikke er barn.... 

Vi kom hjem fra Polen på en søndagen og reiste til Bø- sommerland på mandagen igjen. Så fikk ikke akkuratt satt meg ned å gjort så mye etter jeg kom hjem. Men Bø turen og var jo utrolig morsomt. Mange kjekkegutter i sommerland. Haha, spesielt og av de som jobbet der. hihi. Også var det jo ikke så fint vær når vi var der så det var jo ikke gøy på noen ting så jeg og kusina mi vi tok mot i byrst 12 ganger tror jeg det ble rett etter hverandre og herregud, jeg var dæv sliten. 

Fjordfesten var det bestedagen i hele sommer ferien. Da kom Raymond til Sandefjord for første gang og vi ble sammen også! ♥ Herregud det var en herlig dag. Jeg var jo i 120, da Erik&Kriss kom på scenen. Det var vel den eneste grunnet til at jeg skulle ditt. 

Jeg har vært med verdens bestevenner, vi har spilt fotball og kost oss masse denne sommeren. 

Oslo har jeg også vært. Mamma har jo flyttet til Son og det er bare 20 min fra Oslo. Så var der en helg og da var vi i Oslo og det var sykt gøy. Jeg elsker bare Oslo så syykt. 

Terroren, vil ikke snakke så mye om det egentlig siden jeg blir bare så rar når jeg tenker på det. Siden jeg tenker så veldig på bestevenne til Mo som ble drept. Men jeg måtte bare nevne litt av det, siden det er jo noe av sommeren i år. 


Meg, Atle og Emma Hvil i fred <3


Meg og Louse i Polen

Meg og Emma på fotball kamp

Emma på fotball kamp


Jeg spiser vaffel på kamp


Meg og Emma i bugården


Vi spiller KortskalleUnnskyld, vis bildene er veldig rotete. Men det ble bare sånn! :) 

Har hatt verdens beste sommer med verdens beste folk. Håper også dere har hatt en utrolig fin sommer.

Hva har dere gjort?
Michelle&Celine♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits