Svar på spørsmålsrunde del 1

Hva syntes dere?
Michelle&celine♥

 

Avslutter spørsmålsrunden

Nå skal jeg begynne og svare på spørsmålene, jeg skal svare på videoblogg. Så er bare og glede seg nå, haha! Verdens beste lillebror!

Michlle&Celine  ♥

Følg bloggen min på blogglisten

Nå kan du følge bloggen min på blogglisten.

Så da håper jeg dere følger meg!
Dere kan trykke på den som står rett under der det står om meg eller under i dette innlegge


Blogglisten

Følger du meg?
Michelle&Celine♥

Hot or not

 

Hot or not?
Michelle&Celine♥

Wish me luck

Idag som jeg egentlig ikke starter før 5 over ti, så må jeg stå opp tidlig fordi jeg må ta blodprøve. Huff, jeg gruerer meg. Jeg har så utrolig sprøyteskrekk og dette er noe jeg virkelig ikke gleder meg til kan du si. Jeg tror jeg kommer til å dø snart, men jeg må jo bare få gjort det. 

 Liker du sprøyter?
Michelle&Celine♥
 

my favorite girl

Egentlig tror jeg at mange tror Celine er på min alder eller kanskje litt mindre, men det er hun faktisk ikke. Celine blir faktisk 1 år til tirsdagen, og er ikke stor jente. Så i dag var jeg litt med henne i barnehagen og tok noen bilder ved ''skog'' som de har bak der. Er så utrolig fornøyd med bildene.


Jeg kan også en dag legge ut bilder fra hver månde fra hun var liten vis dere ønsker det :)

Hva syntes du om bildene?
Michelle&Celine♥

I hope you are well, where you are nowAlle savner deg veldig! Håper du har det bra der du er nå ♥

Hva syntes du om videon?
Michelle&Celine♥

Spørsmålsrunde

Nå begynner jeg og få veldig skrivesperre så da tenkte jeg likeså godt at jeg kunne komme med en spørsmålsrunde, så nå kan du spørre meg om akkurat det du lurer på. Hvor flere spørsmål hvor bedre! :) Dere kan stille spørsmål om både meg og Celine. Det er helt opp til dere, og kanskje det blir en videoblogg også.Så bare å komme med spørsmål. Jeg vet ikke helt når jeg kommer til  å avslutte, men det tar jeg som det kommer! I slutten av uken tenker jeg, men for se.

Har du stillt meg spørsmål nå?
Michelle&Celine♥

Hospital

I dag på skolen hadde vi PTF (prosjekt til fordypning). Det er jo noen fine timer kan man si. I hverfall når vi ligger i en seng. Vi skulle re opp senger med en sykpasient liggende i senga.  ( som da skulle være en av oss )
 Lise ♥

Har dere PTF på skolen?
Michelle&Celine♥

My bestefriend

I går var jeg ute og tok bilder med Emma, det var kjempe korselig. Jeg har ikke fått bildene av meg som Emma tok så da blir det bare bilder av Emma!
Hvor nydelig er ikke Emma?

Hva syntes du om bildene?
Michelle&Celine♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits