Blogglysten borte - Hvorfor?

Jeg har liksom ikke blogg lyst i det hele tatt, jeg lurer egentlig på hvorfor det blir sånn. Det er jo ikke bare jeg som har det sånn, men sånn er det nå. Jeg har jo lyst til å oppdatere dere hver dag, men det som er er at jeg ikke orker. Jeg sier unnskyld for dette, men jeg skal prøve og bli flinkere. Men jeg vil høre hva dere vil se mer av på bloggen min.  Jeg skal blogge et innlegg i kveld også, så bare og følge meg..

 

Hva vil du se på bloggen min?
- Michelle & Celine

TeachMe - Norges nye gitar

TeachMe er det min tante som har funnet opp. Det er en nybegynner gitar og er virkelig norges beste gitar. Jeg kan skrive mer om den seinere på åssen den fungere og litt sånn. Men det jeg nå lurer på er om du kan gå inn på facebook på en linke jeg legger med her, om du bare kunne kommentere hva du syntes om gitaren, bare den var kul eller noe sånt ♥

Er den ikke fin?

Jeg hadde satt utrolig stor pris på dette! 
http://www.facebook.com/IkveldmedYLVIS/posts/207888495949691Hva syntes du om gitaren?
- Michelle & Celine 

Må gjøre video - Kom med forslag

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en må gjøre video. Så da trengere jeg at du kommentere hva du vil at jeg skal gjøre.  
Skooolen

Hva vil du at jeg skal gjøre?
- Michelle & Celine 

Hamkam - Sandefjord

Morran i går sto jeg tidlig opp for å sette meg på bussen til Hamar. Jeg skulle på fotball kamp som jeg har sagt før. Jeg koste meg kjempe masse og hadde en helt forglemelig tur med bare helt fantastiske mennesker. Men det beste med hele turen var jo at Sandefjord kunste hamkam 1-4 heerlig guttæær! ♥
Legger nok ut flere i etterpå vis Emma blogger

Hva syntes du om bildene?
- Michelle & CelineHamar here I comeee

Nå er det ikke lenge til avreise til Hamar med Emma. Det skal bli en utrolig bra tur, skal ta masse bilder. Så i kveld eller i morga kommer det bilder fra turen. Jeg vet også at jeg har blogget veldig lite i det siste men det er fordi jeg har hatt skole og litt sånn å ta meg av først. Men jeg skal prøve å bli flinkere.

 Hønefoss!

Hva skal du i dag?
- Michelle & Celine


Gutter med uggs - Hot or not?

Jeg og noen i klassen har en diskusjon om det er fin når gutter går i uggs eller ikke. Jeg syntes det er kjempe søtt når gutter har uggs, men det er det jo ingen som er enig med meg i. Men gutten må ha stillen til gå i uggs, så vis de skal det må de jo også gå i klær som passer til dem. Så nå lurer jeg faktisk på din mening. 
Syntes du det er fint med gutter som har uggs?
- Michelle & Celine

 

 

Monday

Nå er det skole igjen.. Huff, det er så kjedlig at helga går så fort. Men jeg har hadde en utrolig fin helg, med herlig folk.
Igår var jeg på fotball kamp med Emma. Det ente 1-1... Så nå er det bare og glede seg til søndagen, da setter jeg og Emma meg på bussen til Hamar.


Hva har du gjort i helga?
- Michelle & Celine♥

Mobilblogging; første innlegg med mobil

Nå sitter jeg hos farmor. Vi har spist mat men nå sitter jeg og kjeder meg... Huff! jeg vel ikke så veldig mye og gjøre i dag i det hele tatt, bare slappe av! Vis innlegget ser litt rart ut er det fordi jeg mobil blogger!
Hva holder du på med i dag?
Michelle

Gleder meg til 23.oktober

Nå begynner jeg å glede meg sinnsykt mye til 23. oktober. Da setter jeg og Emma oss på bussen til Hamar kl halv 11 på morran. Det blir en lang men en fin dag, vi skal på fotballkamp mot ham-kam. Det blir en helt konge dag!

 

Bilde er fra i sommer!

Gleder du deg til noe?
Michelle&Celine♥

Vesker jeg bare må haJeg har sett så mye fint på nelly i det siste. Og dette er noen av de veske jeg bare må ha.

Jeg beklager veldig for lite blogging den siste tiden!  Men jeg har jobbet veldig mye med bloggen til David Myking.
Jeg skal forsette og prøve å bli ferdig med den i løpet av helgen. Men jeg skal i hvert fall prøve å få blogget et til to innlegg her hver dag!

Hva syntes du om veskene?
Michelle&Celine♥

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

Michelle&Celine - Du kan kontakte meg på kusinetilceline@hotmail.no

17, Sandefjord

Velkommen til min blogg. Det jeg kommer til å blogge om er mote, om oss, tips, oppskrifter, outfits osv. Håper noe faller i smak. Du kan kontakte meg på; Kusinetilceline@hotmail.noKategorier

April Bilder Blogg Bøker Celine Februar Fotball Januar Kontakt Kos Mars Michelle Om oss Skole Venner Videoer VistitOslo Vrådal

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011

Søk i bloggen

hits